Den Sydamerikanska kontinenten har en fantastisk variation av landskap och folk. Kontinenten erbjuder tropik, djungel, historiska lämningar…

Möjligheterna för ett annorlunda program är oändliga. I Karibien hittar vi till exempel Dominikanska Republiken. Här kan en fartfylld forsfärd kan bytas ut mot högklassig dykning i Karibiska havet eller en lugn stund på de tropiskt vidsträckta stränderna.

Venezuela är ett naturskönt land med Amazonas mäktiga regnskogar, Karibiska havets klara vatten och Andernas snöklädda toppar.

Historiens ursprung möter man i Peru högt uppe i Inkans land och i den bortglömda staden Machu Picchu.

I sydligaste delen av Sydamerika ligger Argentina och Chile, två vidsträckta länder med lite mer europeiskt klimat. Bergskedjan Anderna som skiljer de båda länderna åt sträcker sig från Kap Horn i söder till Karibien i norr.

Allra längs i söder ligger Eldslandet med en fantastisk vildmark. Kanske det vore något att paddla kajak bland sjölejon i en storslagen fjord eller att göra en vandring mellan "Estancias". Det mycket speciella djurlivet bjuder bl.a. på kondor, guanaco och vid Beagle kanalen kan man se albatross.

Vill man ha en riktig utmaning så kan man från Ushuaia göra en seglats ner runt Kap Horn och dess mytomspunna farvatten.

Bienvenidos a Latinoamerica!

 

 
 

KONFERENSER

TEAMBUILDNING

AKTIVITETER

RESMÅL

  NORDEN

  SPANIEN

  PORTUGAL

  AZORERNA

  WALES

  SLOVENIEN

  LATINAMERIKA