Spanien, kontrasternas land, har ett enormt utbud av upplevelser, äventyrliga såväl som kulturella. Tillsammans med dess gastronomi, klimatet och sin unika särprägel blir er resa oförglömlig.

Vi erbjuder områden som främst besöks av spanjorerna själva för att ni ska få en inblick i det genuina och icke-turistiska Spanien.

De områden som för oss nordbor är minst kända i Spanien är de oerhört natursköna norra regionerna Kantabriska bergskedjan, Baskien, Rioja, Alaves och Pyrenéerna i Katalonien. Vid den norra kusten vid Medelhavet kan vi finna världsstaden Barcelona med rik kultur och många traditioner.

I hjärtat av Spanien finns det en exotisk kombination av kultur och äventyrligheter i Madrid och närliggande bergsområden.

Andalusien i söder är säkert den mest kända delen för oss nordbor. Där finns den storslagna bergskedjan Sierra Nevada med toppar på över 3 400 meter, den historiska staden Granada med inslag från Nordafrikansk kultur och kusten med sina vidsträckta stränder gör resan till en genuin upplevelse.

Bienvenidos a España!

 

 
 

KONFERENSER

TEAMBUILDNING

AKTIVITETER

RESMÅL

  NORDEN

  SPANIEN

  PORTUGAL

  AZORERNA

  WALES

  SLOVENIEN

  LATINAMERIKA