Infinite Travel Adventures resurs är våra guider som har lång erfarenhet och stor rutin. De är instruktörer i allt från kajakpaddling, segling och teambuilding till större äventyrligheter som bergsvandringar, forsränning och grottkrypning. Många av våra guider gillar också att ge sig iväg på egna expeditioner.

Här är en presentation av några av våra frontfigurer:

Jesper Wennerholm "spindeln i nätet" är utbildad aktivitetsinstruktör och inbiten kajakpaddlare. Med lång erfarenhet av att arbeta med konferensresor och mångårig resvana runt om i världen hittar han ofta unika destinationer. Övriga utbildningar: ledarskap, sjukvård och teambuilding.

Anne-Lie Wilhelmsson med glödande intresse för havs- och forspaddling. Har en flerårig erfarenhet av olika typer av konferensarrangemang med utbildning inom ledarskap och ekonomi

Tommy Eriksson, IT-ansvarig och involverad i många arrangemang. Med sitt inbitna intresse och utbildning i flera aktiviteter beger han sig iväg på olika expeditioner runt om i världen.

Fredrik Junestrand, permanent boende i Spanien, är engagerad sedan många år i program som genomförs i Spanien. Utbildad civilekonom och aktiv klättrare, skärmflygare och forspaddlare.

Få kan Spaniens alla vrår och hörn som Sergio Garasa. Han är en av Spaniens mest meriterade inom Canyoning. Hans stora intressen är forspaddling, klättring och att bestiga berg, läs mer om detta i expeditioner.

Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och ta med Er på oförglömliga upplevelser!

 

 
 

AFFÄRSIDÉ

VI PÅ INFINITE..

REFERENSER

KONTAKTA OSS